Ромката Денислава Сашова, по-известна като Диона, претърпя пълна метаморфоза в рамките на няколко години. Вероятно поради факта, че се срамува от произхода си, тя си е сменила изцяло лицето.

Преди две седмици стартира делото срещу чалгаджийката, което се гледа от Софийския районен съд

 

Диона е обвинена, че на 24 януари около 4 сутринта, е шофирала „Порше“ по ул. „Даскал Стоян

Попандреев“ в София, когато е спряна за полицейска проверка. Полицаите й направили тест за наркотици, който отчел положителен резултат. След това Диона е придружена до болница, където дала проби за изследвания. Резултите от химико-токсикологичната експертиза показали, че тя е шофирала след употреба на кокаин. Предвиденото наказание е „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и глоба от 500 до 1500 лв. Делото й беше насрочено за 4 юни. Очаква се фолкаджийката да се размине само сглоба и условна присъда. В социални мрежи се питат дали колата на певицата е конфискувана, но никой не дава отговор на този въпрос.

 

29-годишната певачка днес няма нищо общо с това, което беше в началото на кариерата си.

Диона започна с тунинга още преди години. Първо си сложи силиконови импланти в гърдите, след това попълни устните си с хиалуронов филър, има изкуствена коса, мигли и нокти, а за капак – предизвикателно и нагло поведение, вероятно провокирано от системната употреба на наркотици.

 

Преди 3 години нашмърканата певица се оперира в турска клиника. „От много време умувам дали да си направя такова нещо, но се страхувах. След операцията не съжалявам. Направих най-добрия избор“, каза след интервенцията чалга дивата, която преди тунинга бе с едни от най-малките гърди в жанра.  За операцията циганката се бръкна с около с 10 бона. Разбира се, след като сложи силикон, скандалната певица започна да носи все по-разголени дрехи.

 

После дойде ред и на устните, които напълни с хиалурон. Естествено, не мина без изкуствена коса, нокти и мигли, но те са незначителна подробност. Певицата не крие, че още на 26 си е сложила ботокс. Не е ясно след 20 години колко инжекции ще й трябват, за да се поддържа без бръчки, а за след това дори и не искаме да мислим. Някои от колежките на Диона се съмняват, че има корекция и на задните си части, но певицата не е коментирала темата.

 

Изпълнителката май си е резнала и носа, защото изглежда доста по-тънък и оформен от този, който виждаме на по-старите й снимки. Брюнетката поразително е заприличала и на друга известна тунингована силиконка – Светлана Гущерова, която е пристрастена към интервенциите. На фотосите от съда родената в Бяла Слатина певица изглежда като добре запазена 40-годишна мадама, а тя все още няма 30 лазарника.

Певицата следва във Великотърновския университет, където е четвърти курс по специалността „Политология“. Тоест, ако успее да изкласи без повече арести и криминални проявления, ще си имаме политоложка, а защо не и бъдеща депутатка. Припомняме, че след като бе спипана да шофира дрогирана, Диона се възползва от факта, че полевите тестове за наркотици, които се използват в България, могат да дадат фалшиво положителен резултат. Певицата веднага се оправда, че не е вземала наркотици, а е пила лекарства за грип, по-точно Колдрекс и Нурофен.

 

„Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно! Бях на снимки на клип до 1 часа през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко Колдрекса и Нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние“, заяви самоуверено ромката. Кръвните проби потвърдиха, че е употребила кокаин. Изпълнителката обаче продължава да твърди, че е пила само Нурофен. Израсналата в Койнаре чалгаджийка показа огромна наглост. „По мои наблюдения вдига рейтинга с около 38% - така фолк певицата отговори на въпроса какво мисли за „хейта“ по свой адрес. Тя не спира да се подиграва на случилото се на 24 януари, въпреки войната по пътищата и ежедневните жертви на пътя.

 

Оказа се обаче, че правилото, че лоша реклама няма, работи с пълна сила и при нея. Певицата едва смогва да ходи по участия. Ако преди скандала с кокаина тя имаше по 2 ангажимента седмично, сега има по 5. Както стана ясно, тарифата й е 5 500 лева на изява, няма продуцент и не отчита пари на никого. Прости изчисления сочат, че на месец ромката печели между 27 и 33 бона – достатъчно, за да може да си позволи да си купува хубав кокаин, какъвто бе открит в кръвта й.

 

Певицата от лекия жанр има опит в лъжите и въобще не й е за първи път. Години наред брюнетката отричаше, че е циганка. Едва преди време потвърди, че е от ромски произход.

„Да, майка ми е циганка”, заяви наскоро тя.

„Нали знаеш има една поговорка: „Ти, ако не си бил с циганка, не си бил, девствен си още”, По-горещи сме“, похвали се сама „лечителката", както я нарече колегата й Константин.

 

Диона винаги е мечтаела да може да пее, но за жалост, няма много големи музикални заложби. От години ходи на уроци. Изпълнителката започна с хип-хоп музика, но преди 4 години мина в отбора на чалгата, а причината е финансова.

„Пазарът определя търсенето и търсенето определя пазара. Аз не мога да налагам нещо, което не се търси толкова. Опитах се. Хората ме възприеха, но до една степен. Не можах да хвана масовата аудитория, която е на Балканите. Нека да бъдем реалисти, фолкът си е най-харесваният стил в България. Затова реших да му се отдам и да комбинирам дори двата стила – хип-хоп и фолк. Добра съм в хип-хопа и го съчетавам с това, което обичат хората, фолка“ обясни преди време изпълнителката за смяната на стила.

 

Като рапърка Диона изнемогваше финансово и не можеше да се отърве от мизерията, а като фолк звезда вече има солидни финанси и кара „Порше“, което трябва да й бъде отнето, но май не е, защото е на лизинг.

Източник: Уикенд