Диона пак размаха шпагата

Вечно недоволната бивша рапърка и настояща поп фолк певица възропта срещу своя колежка. Обвини я, че заради нейното туткане не са направили още дуетната песен, която обещали на феновете си преди месеци.

„Заради нея на няколко пъти преправях нещата, снимах ги отново и и отново. За хиляден път мойта колежка смени мнението си. Добре, че се въоръжих с много търпение и правих многобройни компромиси, та издържах на неадекватното й поведение, въпреки жегите навън. Крайно непрофесионално  и незряло. От хиляди места бях предупреждавана, че тя е несериозна и не се отнася отговорно към работата, ама аз не послушах. Толкова много исках да се случи тази дуетна песен“, ожали се свадливата ромка.

Дали това е оправданието й ,че досега не е направила нито един хит или тактика да кори другите за това, но Диона го стори. И сдъвка колежката си. Разбира се, тя не посочи директно името й. Но феновете й веднага разконспирираха коя е въпросната колежка. Става дума за Теди Александрова.

Те припомниха, че преди време самата Диона се издаде в свое стори, че ще прави дует именно с Теди Александрова.Феновете вече очакват сингъла,  а самата Теди също потвърди версията, че е тя. Като пусна доста провокативни кадри на бъдещото им парче, на личната си страница.

Източник: Лупа.бг