Диона се покая

След като седмици наред Десислава Тошкова наглееше, когато я хванаха друсана да шофира. Тя измисли какви ли не каламбури, дори бе готова да запише ново парче, как  е хулена и нарочно сочена за наркоманка. Диона упорито твърдеше, че е взимала хапчета против грип и настинка и не е смъркала бело. А дрегерът не го била виждала, затова не била сигурна, че показва истината.

Но никой не бе на нейната страна, затова певачката реши да смени курса. Чалгарката сподели в нета, че отишла в манастир, за да се покае за грешката, която допуснала. Тя избрала за целта Драгалевския манастир, като дори направи и сподели клипче в мрежата.

Въпреки това фейсбукарите не й повярваха изведнъж, а доста  я повъртяха на шиш. Те попитаха певицата дали след като била на манастира, не се върнала и не обърнала няколко чашки, гарнирани с наркотични вещества.

„Дано не си пристъпила в манастирската обител с дрехите, с които си на видеата в песните си, а си сложила нещо подобаващо скромно. Много трябва да молиш за прошка, защото тийнейджърите попиват това, което правиш и те взимат за пример“, коментираха в нета.

А със сменената й визия феновете й се надяват, че наистина си и взела поука.

Източник: Crimesbg.com