Диона си позволи да изпита хорското търпение за пореден път, пропускайки съдебното заседание по делото, водено срещу нея за шофиране под въздействието на наркотични вещества. Като причина за неявяването й в съда посочва, че е била извън пределите на страната.

 

Този път Софийският районен съд й наложи нова мярка за неотклонение – парична гаранция в размер на 10 000 лева. Певицата посрещнала тази новина в Дубай, където се кълчоти през последните няколко дни и качва снимки в Инстаграм, придружени от мъдри мисли.

 

Новата мярка й е била наложена заради това, че Денислава Сашова, както е рожденото й име, не приела изпратените й призовки да се яви на заседанията по делото. Досегашната гаранция на изпълнителката от 5 000 лева бива отнета в полза на държавата, а заседанието било отложено за 6 ноември.

Адвокатът й представил самолетен билет в съда с обяснението, че певицата е извън страната. Видимо раздразнен, съдията обаче посочил, че това не е основателна причина за отсъствие. Новината е отпреди около седмица. За това време по нищо не пролича от Инстаграма на Диона, че е притеснена, даже ангажирана с делото и събитията, свързани с него и тя продължава заниманията си с далеч по-приятни дейности.

 

„Здравейте, приятели! Честит Световен ден на музиката, на това, което ни обединява и ни събира“, изскочи певицата полугола в клип в Инстаграм. Времето на публикацията

създава впечатлението, че май е споделила видеото малко след съдебното заседание, което пропусна. В клипчето, в което на заден фон синее море, Диона призовава феновете на рапа да си вземат билети за предстоящо участие на чуждестранен изпълнител в България. Певицата уверява, че самата тя вече си е закупила билет.

 

От последвалата й активност в социалната мрежа става ясно, че е в Дубай, и благодари на всички за хубавите пожелания, без да е ясно за какво са били. Още повече, че под въпросния пост далеч не се леят честитки, а критики за нейното поведение от провинението й употребата на забранени вещества до избора й на прекалено разголен тоалет. Диона рекламира и предстоящия нов хит на Лоренцо – синът на Софи Маринова.

 

Юристи отбелязват, че съдебните неволи на Диона никак не са за подценяване. Заради наглото си поведение чалгаджийката може да вбеси съдията, да отнесе и ефективна присъда, и да попадне зад решетките, както се случи преди време с Андре Токев.

„Много е възможно да получи 6-месечна присъда и да влезе в сливенския затвор“, коментира столичен адвокат.

Източник: Уикенд