Не на шега избесня Динко Вълев

Ямболията, познат още като Ловеца на мигранти, се закани да реже ръце.

Този път обаче не е заради откраднат камион или някакъв друг сакатлък в бизнеса му. Той е бесен, заради откраднати фенери, осветяващи кръста. Бившият брадър издигна християнски кръст над града, като опаса светинята със светещи тела. Именно на тях са посегнали разбойниците, а Динко е повече от гневен заради кражбата.

„Кръстът го издигнах, за да защитава Бог града и моите съграждани. А някой откраднал фенерите и на всичкото отгоре срязал кабелите, срамота.Това е повече от долна работа! Не ме интересува, който го е направил, ще му отрежа ръцете. Ако ще после да влезна в затвора, ще го сторя, заклевам се“, зарече се бизнесмена.

Динко Вълев обеща преди това да набие злосторника, след което да му отреже ръцете, за назидание.

Миналата година ямболията пострада тежко при опит да изтегли аварирала цистерна със собствената си техника. И кранът се сгромоляса върху него. Той бе приет в болницата в много тежко състояние и лекарите не даваха голяма надежда. Динко имаше счупен таз,счупени прешлени, ръка и множество наранявания. Премина през серия тежки операции и оцеля. Въпреки че е женен и има две деца, Динко го бе „ударил през просото“. С купони, жени, дори на няколко пъти лъсна гол в социалките с различни мадами. След трагедията обаче си обещал да благодари на Бог и го направил с кръста, който издигнал, разкриват близки до Ловеца на мигранти.