Нарочно ли Динко Вълев изложи Десислава пред цялата страна?! Ловецът на мигранти пусна снимки на певицата в нета, на които личи реалната й фигура, като бе напълно наясно, че ще ги видят хиляди и дори милиони потребители. При все, че Деси се опитва да отслабне от години и твърдеше, че е успяла, постъпката на Динко е меко казано груба.

"Отслабнала, ама с фотошоп. А я вижте на живо, както аз я видях", сякаш крещи Вълев и показва кадри, на които Десито е с плътно прилепнала към тялото й рокля, от която на показ лъсват яките й баджаци, мощно Д-пе и заоблено коремче.

Динко Вълев се подигра с Десислава: Отслабнала, ама с фотошоп! Вижте я на живо, де! (пусна взривяващи СНИМКИ)

Знаем, че преди месеци тя започна да се показва с почти перфектно тяло и обра овациите на феновете си. Всички решиха, че Десислава най-сетне е успяла в битката с теглото, но истината май се оказва друга. Да, Деси днес е на 44 години и вероятно сваля килца по-трудно от преди, но проблемите й с теглото са поне от близо десетилетие, така че причината явно е другаде.

Певицата обаче е от малкото щастливки, които са обичани от публиката си, без значение дали са с перфектните мерки (другата такава е Ивана). Но въпреки това постъпката на Динко не му прави чест, категорични са потребители в мрежата.