Динко Вълев не е на себе си от гняв и отправи сериозна и тежка закана. Закана за физическа саморазправа, която обаче този път бе подкрепена и дори аплодирана от хиляди българи. Защото Динко се закани не на кой да е, а на лекето, на тъпанара, който имаше наглостта да се изгаври с химна на България, превръщайки го в гнусна чалга.

Става дума за никому неизвестният досега Бирджан Хайрединов, който отврати цялата страна с неадекватната си постъпка. Ловецът на бежанци от Ямбол не бе чувал този музикален "пасквил" и затова клипчето на Бирджан му беше изпратено по телефона.

Динко Вълев изрева: Ще те пречукам, мършо! Ако ще и в затвора да лежа, свършен си! (виж тук + СНИМКИ)

Минути по-късно Вълев отговори бесен като буквално изрева, че ще счупи кокалите на този изрод. "Ще те пречукам, мършо! Ако ще и да те излежа, свършен си! Като куче ще те пребия и не ми дреме", заяви категорично Динко като обясни, че ще извика някъде Бирджан на участие и ще му покаже как се гаври едно леке с националния химн.

Строго наказание за извършителя поиска и Кали, която заяви, че се гнуси от това, което чува и от автора на тази сволоч. "Такива като този заслужават презрение и сериозно наказание. Това не са хора, да не говорим, че най-малкото са българи. Позор!", гневи се певицата.

А прокуратурата съобщи, че ще се самосезира по казуса.

Източник: България днес