Емануела получи забрана от Динко Динев, който не желае внучето му да пострада!

Фолк дивата Емануела е получила забрана от бащата на своя възлюбен. Милионерът Динко Динев е забранил на певицата да продължава с участията си по същия начин, по който досега, научи Kliuki.bg. Емануела е известна с натоварения си график и това е така от години. Тя обаче не го промени дори след вестта за бременността си. Изпълнителката на "Ара мюзик" продължава все така да обикаля страната и да радва феновете си по нощните заведения. На всичкото отгоре певицата готви и своя нова песен с видеоклип, което вече явно е дошло прекалено за Динко Динев.

[caption id="attachment_325074" align="alignright" width="300"]Динко Динев със забрана към Емануела Динко Динев със забрана към Емануела[/caption]

"Трябва да ограничиш работата си, все пак си бременна. Не искам да се случи нещо с внучето ми." - са думите на Динев към Емануела.

За разлика от баща си, Димитър е много либерален в това отношение. Той не смее да каже нищо на Емануела, въпреки че скоро ще стане глава на семейство. Слуховете твърдят, че певицата, родена с името Емилия, била изцяло господарката във връзката с Динев. Това не е много чудно, тъй като двамата имат възрастова разлика в нейна полза, което обикновено налага жената да командва.