Димитър Рачков направи пламенно признание на любимата си Мария Игнатова!

Истинска любов - това изпитва актьорът и водещ на "Господари на ефира" към чаровната сладурана Мария Игнатова. И го доказа за пореден път, напук на скандалите и клюките на злите езици, които не се умориха да ги разделят.

Навръх празника на жените 8-ми март Димитър Рачков направи пламенно признание на Мария Игнатова, което съдържаше обяснение в любов и обещание, че ще я обича вечно. Какво повече би могла да иска от любимия си всяка жена, било то известна или не?!

[caption id="attachment_309840" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков прелива от любов към Мария Игнатова Димитър Рачков прелива от любов към Мария Игнатова[/caption]

Думите на Димитър Рачков разтопиха сърцето на Мария Игнатова и доказаха, че слуховете за разлъката им са отново силно преувеличени. Припомняме, че наскоро плъзна клюка за това, че Мария изоставила Рачков и се хвърлила в обятията на 60-годишен заможен чичка. Пълна измислица!

А преди време пък се тиражираше лъжата, че Игнатова била уволнена от "Пълна лудница" по настояване на Димитър Рачков, с когото отново, за кой ли път, турили пепел на отношенията си.

Очевидно е, че двамата се обичат силно, а с времето характерите им само се напасват повече и повече. Да, самата Мария бе признала, че като всички двойки, така и те имат проблеми и нерядко изпадат в ситуации на конфликти и спорове. Но винаги успяват да изгладят нещата и да "заровят томахавките", защото въпреки различията, те са адски близки по душевност.

Щастливи от новината, че любимците им са заедно, почитателите се юрнаха да пишат поздравления под любовния статус на Димитър Рачков във Фейсбук и да пожелават на чаровниците всичката любов на Вселената.