Димитър Рачков не може винаги да бъде весел и забавен, твъди самият той

Известният комик Димитър Рачков изплака болката си. Тя е свързана с факта, че всеки един човек - от приятел до фен, очаква от него той да бъде забавен и постоянно весел. Славата не се отразявала никак добре на актьора, който напоследък все по-често изпадал в депресия. Именно затова Рачков не можел винаги да бъде в добро настроение, което пък изненадвало всички, които имали досег до него, защото по принцип Митко бил веселяк по душа.

"Очакват от мен непрестанно да се усмихвам, да правя шоу и да бъда в центъра на събитията постоянно. Не мога вече, това са 20 години живот по този начин, адски напрегнато е." - излива душата си Димитър Рачков.

[caption id="attachment_335552" align="alignright" width="300"]Странно или не, Димитър Рачков не е щастлив Странно или не, Димитър Рачков не е щастлив[/caption]

Повечето му приятели смятали, че комикът е в криза на средната възраст, писа и в. "Уикенд". Митко вече е 42-годишен, но някак не изпитвал удовлетвореност от живота си дотук. Интересното е, че всеки на негово място би скачал до небесата от радост, защото актьорът има добри доходи, популярност, дете и много красива приятелка. Въпреки това обаче, нещо му липсвало. Той доказва максимата, че човек никога не е напълно щастлив.

В момента Димитър Рачков почива от "Господари на ефира" и няма толкова много ангажименти в театъра, понеже сам отказвал доста покани за представления. Той имал нужда да си отпочине добре, преди отново да се впусне във въртележката, наречена шоубизнес.

За разлика от Рачков обаче, Мария Игнатова обичала славата и тя изобщо не й тежала, научи Kliuki.bg. Именно в това двамата най-вече се различавали и заради тези си различия имали най-сериозните скандали. Актьорът често искал да избяга от обществеността и да отиде на вечеря с жена си някъде, където няма много хора. Красивата блондинка обаче вечно търсела купона и големите компании.