Димитър Рачков отбеляза 51-ия си рожден ден в компанията на новата си изгора. Той обаче е категоричен, че любовта изисква тишина и спокойствие и в този ред на мисли предпочита да не афишира новата си връзка на този етап, тъй като са в самото начало.

 

Той подчертава, че не е плейбой и недоумява защо личният му живот предизвиква толкова голям интерес. Факт е обаче, че въпреки няколкото дълги връзки зад гърба му, така и не стигна до брак.

 

Припомняме, че първата му жена Христина Апостолова, която е майка на сина му Димитър-младши, го заряза заради Евтим Милошев, с когото тогава бяха приятели. Към днешна дата отново всички са в добри отношения.

 

В прилични отношения е и с Мария Игнатова, с която бяха заедно 8 години – време, през което се разделяха и събираха многократно. След окончателната им раздяла блондинката се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков, но понякога се засичат с Рачков покрай общите им служебни ангажименти. Мълвата носи, че двамата сложили край на връзката им без излишни драми, тъй като тя и без това отдавна била изчерпана. Преди време Игнатова загатна, че двамата били по-скоро приятели по време на дългогодишните им отношения. Признава, че ако й бил предложил брак в подходящото време, щяла да приеме, но сега вече е твърде късно.

 

Димитър Рачков отново забърса доста по-млада от него

Комикът имаше и противоречива връзка с тунингованата блондинка Анита Димитрова, за която не се изказва толкоз ласкаво, както за другите си бивши. И макар причината за раздялата им да не е известна, в момента той е в ледени отношения с нея. След раздялата на Анита й се наложи да започне работа като брокер, за да се издържа и както сами се досещате, доста свали жизнения стандарт.

 

През лятото Рачков бе забелязан в компанията на Камелия Андонова, но и двамата бяха категорични, че отношенията им са само приятелски.

 

Според запознати към днешна дата комикът е в началото на нова връзка с дама, която също е доста по-млада от него. Актьорът обаче не крие, че е доволен от това, че през последните месеци ежедневието му е било динамично и интересно.

Източник: Уикенд