Димитър Рачков и Мария Игнатова крият дълбока тайна за връзката си

Една от най-любимите двойки в родния хайлайф имали отворена любов. Димитър Рачков и Мария Игнатова били втори Жени Калканджиева и Тачо в отношенията си, разкрива източник, близък до двойката.

 Двамата любимци на народа, които заедно от няколко години не си придиряли и ревнували от случайни изневери. Креватните хватки с мимолетни партньори само засилвала тръпката между тях. Затова и водещия на „Господари на ефира” и ко-водещата на музикалното шоу „Х фактор” не си търсели сметка.

Наскоро чаровницата празнува своя рожден ден и навърши тридесет и пет години.

[caption id="attachment_326962" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков и Мария Игнатова имали отворена връзка Димитър Рачков и Мария Игнатова имали отворена връзка[/caption]

На тържеството присъствали много близки и приятели на Мария, но Рачков не бил сред тях. Той пристигнал накрая, за да си я прибере, разказват очевидци.

Продуцентът Маги Халваджиян и съпругата му Кремена я зарадвали с прекрасно колие, което според думите на дизайнерката пазело от много зли очи. Блондинката била луда по бижутата и затова нейните приятели й подарили куп от тези знаци на разкоша. А към амулети, които имали защитни и магически сили Мария Игнатова направо била пристрастена, . пише в. „Уикенд“.

Екранната й половинка също й дарила скъпарско бижу. То било направо уникална ценност. Алекс Раева признала, че изръчкала половината столица за да го открие, тъй като добре познавала вкуса на партньорката си от екрана.

Преди време се заговори упорито, че красивата Мария Игнатова си е хванала младо гадже от техническия екип на шоуто, в което работи в момента. Димитър Рачков, койта наскоро също чукна 42 лазарника бе поздравен от най-близките си приятели и колеги, които горе-долу му пожелаха едно и също – повече да се усмихва и извън ефира.

Според най-горещата мълва гениалния комик често изпадал в депресивни състояния заради шавливия нрав на половинката си.

Чаровницата й дотегнало от разсъдливия й приятел и постоянните му грижи за брат му и решила да се разнообрази с 23-годишния младок. Той бил луд по известната палавница и това допълнително ласкаело самочувствието й.

Това обаче подействало страшно зле на Димитър Рачков, който правил всичко възможно жената до него да се чувства богиня.

Дори се съгласил да си има забежки и с други, но да я задържи до себе си. Двамата имали отворена връзка, като тази на Жени Калканджиева и Тачо, които си признаха за нея в една от игрите на ВИП Брадър.

За Мария Игнатова, както и при Жени Калканджиева креватните гимнастики със случайни партньори не било изневяра. Това уж приемал и Рачков, но искрено се дразнел, когато половинката му се заплесвала по други.

Димитър Рачков се опитвал, но все още не можел да свикне с тази нова мода и затова двамата ту се събирали, ту се разделяли. Иначе живеели под един покрив в луксозен затворен комплекс.