Димитър Бербатов реши да опита непозволеното

Нападателят на Монако Димитър Бербатов залитна в опасна посока. Футболистът е сред почетните гости и то не къде да е, а на турнир по покер в меката на хазартните игри Монте Карло.

[caption id="attachment_313321" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов обича да експериментира Димитър Бербатов обича да експериментира[/caption]

Футболната ни легенда е поканен сред най-елитните гости, за да присъства на голямото събитие, организирано в едноименното казино. Бербо е известен с това, че не харчи парите си за каквото му падне.

За разлика от много свои съотборници той проявява повече здрав разум и се пази от различните съблазни, които съдбата предоставя на хора с по-големи материални възможности.

Освен с фондацията си и школата, в която благородно подкрепя талантливи деца, които нямат материални средства за да се реализират Димитър Бербатов е доста пестелив към авоарите си.

Футболната ни легенда предпочита да си доставя радост, като купува скъпи возила, последен писък на техниката, както и да влага пари в луксозна недвижима собственост.

Димитър Бербатов е и прекрасен баща. Още щом се родиха двете му дъщери Деа и Елиа футболистът побърза да ги осигури, като внесе поименно на банковите им сметки огромен капитал.

За разлика от други персони от родния хайлайф, включително и колегата си Валери Божинов, който заедно с благоверната си моделката Николета Лозанова се надпреварват да качват снимки в Интернет от екзотичните си ваканции и безконечните си сватби, Димитър Бербатов пази семейното си огнище и личния си живот неприкосновени.

И има далеч по-смислени стремежи от тези България и българите да му завиждат за шикозните почивки и бутикови марки облекла.

Тези, които познават Митко Бербатов знаят, че той не си пада по рисковите залагания. Не обича и хазартните игри. Целта на нападателя е не да участва в турнира по покер в Монте Карло, а по-скоро да завърти запознанства.

Защото в града ще се „изсипят” знаменитести от висок ранг - обществен и политически.

В което футболиста открива уникална възможност да се запознае със звездни персони. Които после ще му „отворят” много пътища в следващи начинания.

Защото Димитър Бербатов знае, че ритането на топка по футболното игрище е до време.

А в кварталът на Монако шансовете за нещо ново и различно, и не по-малко перспективно са огромни.