Далеч избяга Диляна Попова

Тя отпраши на 10 000 километра далеч от България. Като преди това остави единствения си син Борил на баща му Асен Блатечки.

Е, синеоката моделка и актриса не е лоша майка и не остави завинаги единственото си чедо на татко му. Нито иска да се отърве от него окончателно, като го „завещае“ завинаги на известния актьор.

Просто двамата с гаджето си Лъчезар Захариев отпрашиха за Коста Рика, на дълга почивка. Тази дестинация не е особено популярна сред родните звезди, заради доста високия бюджет.

За разлика от другите предпочитани екзотични екскурзии до Малдивите, Бали или Тайланд, за тази държава трябва да се бръкне доста надълбоко в джоба.

Почивката дотам, заедно със самолетните билети, както и с нощувките, излиза по десет бона на човек. Масрафът за двамата е двадесет бона, сочи елементарната аритметика.

Колкото и успешен модел и инфлуенсър да е, Диляна попова няма как да извади тези пари. Почивката й е осигурена от нейния приятел. Бизнесменът върти няколко знакови заведения на морето, затова той поел разноските по общата им почивка.

Борил обаче бил на училище, а и Лъчезар пожелал да се насладят на екскурзията само двамата с Диляна, заради което тя оставила сина си на баща му.

След като замина на тузарската почивка, Диляна Попова не спира да облъчва мрежата с екзотични снимки от почивката им в Коста Рика.

Източник: Crimesbg.com