Венци Венц се развежда, а тайните изплуват една след друга

Нашареният рапър дори има забрана от майката да вижда сина си Ноа. Мая, към която татуирания певец твърди, че още изпитва силни чувства, наложила това вето. Тя не искала таткото да вижда невръстния им син и имала куп причини за това свое решение.

Мая не желаела таткото да приближава сина им, защото се страхувала. Венци Венц имал много участия,изяви в страната и чужбина, много фенки и бурен нощен живот. Майката се притеснявала той да не зарази с нещо бебето и да му причини неприятности. Затова издала изрична заповед музиканта да не идва на свиждане.

Освен това Мая се тормозела, че Диляна Попова и мъжът й имали някаква афера, понеже моделката участвала в един от неговите клипове и според нея се сближили опасно.

Венци Венц обаче категорично отрича да е изневерявал на съпругата си, докато бил с нея. Той е сигурен, че „демоните и ревността, както и непрекъснатите скандали заради това чувство“ са ги разделили със съпругата му.

Цялата тази драма в отношенията им накарала брюнетката да заяви, че не е щастлива с него. Заради което Венци Венц взел решение да я пусне и двамата да се разведат.

Певецът се надява, че след като се разведе официално с Мая, ще вижда често сина си.