Асен Блатечки отново намери начин да „захапе“ Диляна Попова

Волно или неволно, но лошото момче на киното го направи в предаването „На кафе“.

„Трябваха ми петдесет години, за да открия точния ,за мен, човек. Сега съм щастлив, защото жената до мен ми дава много и ме впечатли с всичко“, заяви актьора.

Както се вижда, червенокосата банкерка Елеонора Янакиева здраво е пипнала и укротила мъжа с волен, като на вятъра, нрав.

Единствената прилика с останалите жени в живота му е червения цвят на косите, които вероятно действат като магнит на считания за секссимвол актьор.

Първата му жена, режисьорката Катерина Горанова, също е с ярки червени коси. От нея Блатечки има пораснала дъщеря Кати, която следва архитектура.

Манекенката Диляна Попова също имаше червенокос период, докато бе с Асен Блатечки. От нея той има син Борил.

Двамата се загаджиха на снимачната площадка, докато той бе обвързан още с  режисьорката. И изостави Горанова, за да заживее с Диляна Попова.

Но и тази любов не издържа дълго. Актьорът я заряза, докато бе бременна със сина му, след което отново се върна при синеочката от Гулянци.Връзката им бе взривоопасна, със събирания  и раздели, като накрая все пак се разделиха окончателно.

С днешна дата Диляня Попова също има мъж до себе си, ресторантьора Лъчезар Захариев, с когото твърди, че се чувства спокойна, обичана и щастлива.

Но думите на Асен Блатечки, от екрана, я обидили жестоко, твърдят близки до миската.

Източник: Crimesbg.com