Диляна Попова проговори за малкия си син Борил и за татко му Асен Блатечки!

Диляна Попова не спира да се радва на майчинството и да глези сина си Борил. Малкото момченце е първородното й дете от актьора чаровник Асен Блатечки, а раждането му предизвика залп от коментари и се превърна в истинска сензация.

"Понякога това ми тежи, да. Искам да бъда като всяка една нормална майка, която има спокойствието да се радва на детето си, без да бъде следена под лупа. Въпреки че не се крия. Дори започнах да извеждам Борил навън още след първата седмица от раждането му. Не съм спазвала традициите и суеверията, че бебетата не трябвало да се показват навън до 40-я ден. А и Борил много обича да е навън. Той не е бебе, което само лежи. Обича да е до прозореца и иска постоянно да гледа навън", разказва щастливата му майка Диляна Попова.

[caption id="attachment_335791" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова продължава да говори с недомлъвки за Асен Блатечки[/caption]

Колкото до грижите за бебето, тя признава, че майка й е тази, която я отменя и много й помага в отглеждането на Борил. "Така ми остава свободно време, за да свърша другите си ангажименти или поне малко да си почина. Майка ми е злато човек, както и сестра ми и не знам как щях да се справя ако не бяха те", разкрива Диляна Попова.

Колкото до ролята на бащата Асен Блатечки, Диляна Попова казва, че той рядко е при тях с Борил, тъй като пътува страшно много и изнася представления из цялата страна. Чаровникът не разпролагал с нужното време, за да си седи у дома и да си играе с Борил, но пък много помагал в издръжката му и буквално пръскал луди пари по бебока.

Що се отнася до това къде точно живее Асен Блатечки и дали наистина се е върнал в дома на съпругата си Катерина Горанова, странно защо Диляна Попова не пожела да даде конкретен отговор.

Тя запази мълчание и по темата защо двамата с Асен Блатечки никога не са засичани заедно, дори само, за да изведат бебето си навън на разходка. Очевидно слуховете, че актьорът помага на Диляна Попова и Борил с пари, но се е прибрал у дома при дъщеря си Катя и Катерина Горанова, ще се окажат верни.

Важното обаче е, че Борил е признат от татко си, който макар и разделен от красивата манекенка, никога няма да позволи нещо да липсва на сина му.