Диляна Попова деляла едно легло на Филипините, но не с гаджето си Лъчезар Захариев

Връзката между красавицата и ресторантьора е на повече от две години, след като тя окончателно скъса с бащата на сина си, актьора Асен Блатечки.

Двамата с Лъчо се разделиха обаче, като досега това не се бе случвало.

Понеже Деляна Попова бе една от водещите на шоуто за оцеляване „Островът на 100-те гривни“, като си партнираше с актьора Александър Сано, който отскоро е дядо от заварения си син Иво Карамански-мдадши.

В азиатската държана моделката е изживяла един от най-големите си кошмари. Наред с очарователните плажове, екзотиката и красивите залези, красавицата била принудена да живее три месеца като като аскет.

И е делила едно легло със сестра си Елиза. Гримьорката пристигнала във Филипините, за да се грижи за стайлинга и грима й.

Те били набутани в тясна, задушна стая, където леглата били едно над друго. Но тъй като покривът се напекъл и жегата над него станала непоносима, сестрите  се принудили да спят на един матрак.

В следващите дни и месеци те не могли да мигнат и да се наспят нощем, не само заради теснотията, но и заради непоносимата влагата. Другият ужас били и гигантските насекоми, към които водещата изпитвала панически ужас.

С днешната дата Деляна Попова е доволна, че е преодоляла целия този ужас, без никакви удобства, понеже изживяла душевен катарзис.

Източник: Crimesbg.com