Макар от две години насам Диляна Попова да е във връзка с ресторантьора Лъчезар Захариев, тя го показа едва сега, по време на почивката им в Коста Рика.

Вероятно това се явява един вид отговор на снимката, която бившата й изгора Асен Блатечки, пусна с настоящата си приятелка Елеонора Янакиева. Така, за да не остане по-назад, манекенката също документира любовта си с Лъчо, която до момента пазеше ревниво.

 

След като се разделиха преди няколко години, Диляна и Блатечки, са в прилични отношения и дори се събират за рождения ден на Борил. Именно заради него двамата се опитват да поддържат добрия тон и уж им се получава.

 

Нищо, че вече е на 42 години, манекенката все още изглежда чудесно. И няма как да е иначе, предвид старанието, което хвърля в тази посока, защото далеч не разчита само на добрите си гени. Открай време хубавицата спазва строг хранителен режим и спортува усилено. Тя посещава фитнес залата три пъти в седмицата, а тренировките й са с продължителност 2 часа. Редовно разпуска и с бокс, с помощта на личен треньор, който я мотивира.

 

Повече от очевидно е, че раздялата с Блатечки й се отразява чудесно. Тя вече не крие мъжа в живота си – заможният ресторантьор Лъчезар Захариев, с когото се залюбила малко след окончателната й раздяла с актьора. Двамата всъщност се познавали отдавна, а бизнесменът винаги е проявявал интерес към нея. Тя обаче погледнала на ухажванията му с други очи едва, след като напуснала бащата на сина си.

 

Блатечки също има нова изгора към днешна дата в лицето на банкерката Елеонора Янакиева. За Диляна винаги е казвал само добри думи, дори и след раздялата им. Той обаче винаги е твърдял, че когато една чаша се счупи, после е трудно да бъде залепена. Въпреки силните им романтични чувства, с Диляна не успели да устоят на житейските предизвикателства и сега съвместяват грижите за сина им като се стараят да разпределят родителските им задължения.

 

Новият мъж на Диляна е приел Борил като свой син – двойката многократно е засичана да прибира заедно третокласника от Музикалното училище, където учи.

До момента манекенката не е минавала под венчило, защото не вярва в брачната институция. Не възнамерява да ражда повече деца, тъй като Борил е буен като за двама и й създава достатъчно грижи.

Източник: Уикенд