"Любовта не е достатъчна. Да обичаш някого, да се обичате взаимно, не стига за съвместно съжителство. Убедих се в това през всички години с Асен и вече знам какво точно ми е липсвало. Това, което той не пожела, или просто не можеше да ми даде", сподели Диляна Попова.

Манекенката за първи път проговори по-директно за личния си живот и каза, че с Асен Блатечки е имала обич, двамата са имали и задължителната химия, но са нямали нещо особено важно - спокойствие един с друг.

"Вероятно това се дължи на характерите ни, "бият" се помежду си някак, не знам. Знам, че от две години съм наистина щастлива, защото съм не просто обичана, но и спокойна. Това ми го даде Лъчо и съм благодарна на съдбата", усмихва се Попова.

Тя дори призна, че с ресторантьорът се познават отдавна, много преди връзката си, а той винаги показвал нескрит интерес към нея. Личало си, че я харесва и му се иска да я ухажва, но Диляна оставала твърда като скала, защото по онова време била с Асен Блатечки.

"Чак, когато с Асен се разделихме, дадох шанс на Лъчезар, а и на себе си. Не съжалявам за това, напротив. А и както с Асен сме си говорили, когато нещо се счупи, не можеш и не трябва да се опитваш да го лепиш", убедена е моделката. В момента с Блатечки са в приятелски отношения и си поделят грижите за Борил.