Диана Любенова се готви за дебют в БНТ, след като в началото на есента й се наложи да напусне bTV.

От обществената медия потвърдиха миналата сряда, че актрисата става лице на ново нейно шоу, което е с наименование „Имате среща… с Диана Любенова“ и ще се излъчва всяка неделя от 18 ч. стартът е на 12 ноември.

 

В новото си предаване, Любенова ще прави интервюта с популярни личности от всевъзможни сфери на живота, които ще споделят подробности от вътрешния и външния си свят. Това няма да е нов вариант на предаването „Извън играта“, което водеше напусналата телевизията Люба Пашова, а проектът ще е със съвсем различна концепция.

 

От медията за момента обаче не разкриват какви точно са разликите между двете предавания. Това ще стане ясно след като новото токшоу на Любенова тръгне в ефир. За момента не е ясно и кой ще е първият й гост. Не е изключено това да е водещата на „България в 60 минути“ Мариана Векилска, която издаде преди дни, че с Диана отново ще работят заедно, след като до 2018 г. бяха лица на „Тази събота и неделя“ по bTV.

 

Диана Любенова изгрява в БНТ след балотажа

Актрисата се раздели неочаквано със сутрешния уикенд блок на bTV след 9 години там, за да отстъпи мястото си на новите водещи Бесте Сабри и Митьо Маринов, които обаче не се радват на огромно зрителско одобрение. Зрителите са категорични, че двамата млади журналисти не са подготвени за работата си.

 

Многоточието в заглавието на новото предаване обаче издава, че мястото изглежда не й е обещано завинаги и идеята е водещите да могат да се сменят. В този ред на мисли не е изключено Диана да отстъпи мястото си на друг водещ или да започне да си партнира с някого.

Източник: Уикенд