Диана Габровска е първата българка, която публично призна, че се снима във филми за възрастни. Преди няколко години беше кандидат-кметица на Момин проход от ГЕРБ, а днес е обладавана от знайни и незнайни мъже за пари.

Наскоро Диана се завърна от Гърция, където за 5 дни е заснела 4 филми за възрастни. В тях е участвала общо поне в 12 секс сцени, а мъжете, които са и се изредили, са били поне 30, тъй като е имала и немалко групови изживявания. Дори е правила секс пред камерата и с 2 жени.

Габровска се е завърнала в България с цели 30 000 евро по-богата. Това я прави изключително щастлива, защото й позволява да води охолен начин на живот.

„Кой българин може да изкара 60 000 лв. за една работна седмица? Със сигурност не са много тези, които го правят. Аз го направих и семейството ми ще прекара Коледните празници задоволено отвсякъде, а вие, глупаци, с 2000 лв. месечна заплата едва кретате“, разправяла Диана пред приятели.

Тя има съпруг и е майка, но това не я спира да бъде развратница за пари. Най-интересното е, че мъжът й я подкрепя в работата й и не му пречи това, че жена му се е превърнала в платена уличница.

Явно за Габровска парите са най-важното нещо на този свят. Затова искаше да влезе в политиката и да започне да краде на поразия, но не успя, след което се прехвърли към опозоряванията пред камера.

Източник: Crimesbg.com