Диана Димитрова премина през една много успешна седмица, като жена тя определено бе щастлива не само с празника на жените, но и с възможността да открие последната си изложка с картини наречена "Докосване".

Изложбата бе приета много добре, Диана в последните години се изявява много добре в полето на изобразителното изкуство, освен това Диана често пътува с Варненския театър и постановката Тютюн, не на последно място Димитрова е щатен артист в  Малък градски театър „Зад Канала“, където участва в постановката - „Червено и черно".

Но всичко това е още по-интересно заради актуалната половинка на актрисата Диана Димитрова, той бе представен офиациално и много от медиите заснеха усмихнатите и влюбени лица на Диана и Владислав Трифонов. 

Влади Трифонов работи с футболен клуб Лудогорец от началото на неговото развитие, той се занимава с ПР и реклама, често пътува с отбора. затова може би разбира и натоварения график на Диана, която също пътува поради своите изяви. Двамата изглеждаха много щастливи заедно и позираха за няколко снимки без да се притесняват.  

Диана Димитрова е щастлива с новия си любим и с нова изложба

Диана Димитрова е щастлива с новия си любим и с нова изложба - Снимка 2