Раздялата на Деян Донков и Радина Кърджилова този път не е поредната медийна измислица, или клевета на злобен колега, а факт. Факт, потвърден днес лично от Деян и то пред официална медия. Актьорът направи дори нещо повече - заяви, че това вече е стара история.

"Охо, стара история е това, защо да ровим в минало време", каза той на въпроса дали с половинката му действително са приключили отношенията си. А на възклицанието на репортера, че е жалко, защото Кърджилова е много красива жена, Донков отвърна: "Какво като е красива?! И с красотата се свиква, и тя омръзва"...

Признаваме, че тези думички звучат леко грозно, изречени за която и да било жена, но за жалост са факт и то в не една или две връзки и семейства... Осъзнал, че се е изказал доста грубо, след миг Деян добави, че причините за края на една любов никога не са едностранни и че и двете страни имат своята вина.

Той не каза дали сега е обвързан и дали има друга, но като му знаем славата на мъжкар, ще се учудим ако няма. А и най-после стана очевидна причината за коренната промяна във визията на Радина, която след Донков си наблъска хиалурон в устните и се изруси до бяло.

Мнозина не я харесват така, но вероятно тя смята, че с новия си вид има по-големи шансове за "реализация" на нов любовен фронт.

Източник: Crimesbg.com