Зуека най-после получи прошката на своята щерка, но не й се отблагодари подобаващо

Комикът Васил Василев вече може да спи спокойно, тъй като отношенията му с дъщеря му в тийнейджърска възраст са отново добри. Зуека най-после почнал да участва по-активно в живота на първородното си дете и от 2 месеца двамата се виждали непрестанно. Според слуховете, майката Нина Димитрова е дала позволението на щерка си да бъде пак близка с баща си, дочу Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340923" align="alignright" width="300"]Васил Василев - Зуека с някогашното си семейство, изглеждат наистина щастливи Васил Василев - Зуека с някогашното си семейство, изглеждат наистина щастливи[/caption]

Прошката на Девина обаче й е излязла доста скъпо след това. Зуека постоянно карал младото момиче да остава да гледа едногодишния му син от Ани Вичева, писа ПИК, а той и жена му излизали навън да разпуснат. Имало дни, в които тийнейджърката не можела да си напише домашните, защото трябвало да гледа своя полубрат.

"Не е нормално непълнолетно момиче да сменя памперси и да прави мляко за бебета. Не знам какво си мислят Васко и Ани, но определено злоупотребяват с добрината на Деви. Тази ситуация трябва да се промени." - категоричен е един от приятелите на семейството.

Припомняме, че Васил Василев - Зуека влоши отношенията си с Девина покрай развода с майка й Нина Димитрова. В продължение на години девойката не искаше и да чува за баща си, а с раждането на малкия Стефан нещата се влошиха. Очевидно обаче Нина най-после е дала зелена светлина на щерка си да се вижда с другото си семейство и е осъзнала, че е по-добре да бъде близка с брат си.

И ако Девина е простила на Зуека, то същото не може да се каже за Ани Вичева. Тийнейджърката все още ненавиждала жената, която разби семейството й. Тя идвала в дома им само заради малкия Стефан и отчасти заради татко си, но когато виждала Ани, не й продумвала и дума.