Десислав Данчев, когото всички познаваме като Десо от „Мастило“, вече е разведен мъж. Бракът му с дъщерята на Иво Танев пропадна, както писахме вече.

Китаристът обаче продължава да бъде все така всеотдаен баща. Той и Албена Танева имат дъщеричка на име Алина, която е всичко за тях.

Както е почти винаги по закон, Али е останала да живее с майка си официално, но на практика двамата родители поделят грижите за нея. Десо продължава да участва дейно в отглеждането и възпитанието на детето, а причината е в разбиранията на музиканта за ролята на жената и мъжа в едно семейство.

Според Десо бащата е най-важният човек за едно дете, по-важен дори от майката. Той смята, че е така, защото именно бащата е примерът, който всяко дете трябва да следва.

Китаристът е формирал това свое мнение на базата на отношенията си със собствения баща. Той го определя като велик човек, постигнал много в живота.

В основата на развода на Десо и Албена е разликата във възрастта им. Той е по-голям от нея с цели 16 години, което често довеждало до скандали за най-различни неща.

Музикантът обаче явно е доста първичен, защото от самото начало е основал връзката и после брака си с Албена на секса. Самият той признава, че така е започнало всичко.

„Видях я по бански на плажа и полудях“, казвал е неведнъж Десислав.

Източник: Crimesbg.com