Десислава е безспорна любимка на феновете на поп фолка, а и не само. Дори тези, които не си падат по чалга, харесват Деси, заради ангелския й глас и най-вече заради чистата душа, която прозира в погледа й. Добротата е качество, с което певицата се е родила, въпреки че мнозина на нейно място нямаше да успеят да я запазят.

Днес в ефир Деси разтърси зрителите с изповедта си и сподели голямата драма в живота си, още докато е била дете. Става дума за родния й баща, който бил алкохолик и редовно вдигал чудовищни скандали. Нерядко посягал и на родителката й, а Деси не можела да направи нищо, освен да плаче, да се крие и да се моли този ад да спре.

"Тези неща, този човек, ме убиха. Това смачка самочувствието ми и до днес не мога да се отърва от чувството за малоценност. Опитвам се, знам, че не съм права да мисля така и не трябва да го правя, но то е по-силно, като закодирано е. Дори не вярвам, че съм добра певица, някак не мога да възприема себе си като ценност", споделя с болка Десислава.

Вероятно това е и причината тя да е объркана във връзките си и да търси любов винаги в по-млади от нея партньори, които се надява, че тя ще "закриля" и няма да стане това, което се е случило с баща й.