Десислава отново е влюбена

Ангелогласната изпълнителка е намерила заместник на Благой Найденов. С Малката Кобра певицата на няколко пъти ту се разделяше, ту се събираше. Но нещата така и не потръгнаха и накрая двамата са се разделили окончателно.

Според клюката първи от семейното ложе кръшнал спортягата. Той все по-често купонясвал в дискотеки, винаги обграден от атрактивни мадами. Малката Кобра обичал да демонстрира луксозен начин на живот и винаги залитал към материалното. Той все пак не изоставял сина си Борис, плод от връзката му с Десислава и съвестно се грижел за него.

Десислава има по-голям син от друга връзка, която също завърши катастрофално.

Досега певицата винаги въртеше любов с доста по-млади мъже от нея. С Благой разликата бе близо седемнадесет години в полза на поп фолк дивата.

И винаги ближеше рани, след като те я зарязват. Изглежда звездата не си е взела поука и пак е залюбила младок, доста по-млад от нея, гласи горещия слух.

На този етап Десислава отказва да покаже любимия си, но по всичко личи, че е доста влюбена и буквално сияе.

Тя е свалила и доста от излишните си килограми, трупнати след раждането на втория си син. Звездата на поп фолка отслабвала с инсулин, каквато е новата мода за вталяване сред колежките й.

Източник: Лупа.бг