Десислава се засегна жестоко Миньончето се обиди сериозно

Гласовитата певица е засегната от това, че около нея е спокойно и никоя жълта медия не я сайдисва напоследък. Това тяхно поведение за нея е повече от „тежък грях”, тъй като родената в Раднево певица съзира в липсата на скандали около нея неуважение и никакво внимание към персоната й.

Иди че ги разбери жените, биха казали повечето от нейните фенове. Когато се вдига медиен шум до небето повечето нейни колежки реагират най-вече с умора, бягство или пренебрежение. Например Андреа и гаджето й националния ни състезател по бокс Кубрат Пулев толкова им дотегна от светския и медиен шум около тях, интриги и надничане в личното им пространство, че забегнаха неизвестно за какъв период от време в прекрасната страна Италия.

[caption id="attachment_314564" align="alignright" width="300"]Десислава се засегна жестоко Десислава се засегна жестоко[/caption]

Там в Рим двамата пуснаха снимките си, за да покажат на зложелателите колко са щастливи и че продължават да бъдат заедно въпреки изцепките на родената като Теодора певица от София.

Ники Михайлов и възлюбената му Алисия също избягаха в екзотична дестинация. Вратарят и бившата на Валери Божинов дълго криха връзката си. Правиха се, че не не интересуват един от друг, че имат падалка по други, а те са само приятели, но накрая истината лъсна. Футболистът плейбой с безконечните краткотрайни връзки и Алисия демонстрираха обичта си със страстни клипчета и общи снимки в социалната мрежа.

Да не говорим за моделката и водеща на предаването „Поверително с NL”Николета Лозанова. То не бяха фото сесии , то не бяха сватби на екзотични острови, то не бяха целувки и прегръдки със съпруга й Валери Божинов по нета, чиито отношения преди това бяха на кантар.

И клоняха към развод. Но Фейсбук напоследък показа съвсем друго – Николета Лозанова и Валери Божинов са си лика-прилика и двамата се обичат. Заедно са, не са си омръзнали и щом им натежнее хорската злоба, бягат от суетата в далечни страни и екзотични местенца.

Затова някак нереално е, че Десислава се чувства пренебрегната, защото няма около нея сензации. Изпълнителката на „Най-неправилния мъж” е засегната, че напоследък името й не е замесено в никакви клюкарски сайтове, нито в жълти издания. Фолк дивата Десислава знае, че за всички грандиозни скандали между колежките й са поредните пиар-акции.

Чиято цел е да бъдат известни, като са на гребена на изненадата, дори тя да е негативна. Затова певицата е тъжна и сломена. След като създаде клипа на песента си „Моето зайче” на Сейшелите заради любовта на живота си ММА-боецът Светлозар Савов, Десислава е решена да не спира. А да провокира. Затова феновете й очакват нова, голяма изненада, която най-вероятно няма да закъснее.