Десислава е благодарна, че кара вируса леко и е късметлийка!На лечение от коронавирус

в домашни условия са подложени две от най-известните фолк певици у нас Десислава и Галена. При изпълнителките симптомите са сходни, споделят, че приемат витамини. [caption id="attachment_448265" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава благодарна за коронавируса[/caption] "Все още никой не ми е звънял да ми дава наставления. След като ме разпитаха, съм си вкъщи на домашно лечение. Самолекувам се с витамини. Първоначално за главоболието пих обезболяващи", разказва Десислава. Главоболието, което изпитва първите дни е ужасно силно, но за разлика от Галена Деси няма никаква температура.

„В момента съм добре, всички симптоми, които имах - силно главоболие, загуба на вкус и мирис вече отминаха, не съм имала температура“, разкрива изпълнителката.

"До някаква степен съм благодарна на Господ, че все пак минавам през това, за да спра да се страхувам най-после за мен за децата и за близките. Малко съм успокоена, че не е чак толкова страшно, може би е до организъм, до късмет. Разбира се, че има и тежки случаи, просто аз имах късмет“, каза Десислава пред вестник „България Днес“. „Хората трябва да бъдат предпазливи. Преди да ми се случи, се чудех какво може да стане с мен ако се заразя. Страхът от неизвестното е голям. Ако мога с моя случай да успокоя хората, че има и положителна случи, с леки симптоми, но това не значи, че не трябва да се пазим“, допълва още певицата. Деси разказва, че има самосъзнание и не излиза от вкъщи. Засега не се я проверявали. Певицата е разделена с мъжа си Благой Найденов и двамата й синове. По същия начин Галена се изолира далеч от близките си. Фолкфурията е с малкия си син Александър, който също се разболя от коронавирус. Певицата сподели, че приема селен цинк и витамин Д, препоръчани от лекари. Десислава споделя, че е разстроена от негативното коментари и публикации, свързани с нейното боледуване. Жегват я постове от типа на: „Кой знае колко са им платили, за да казват, че са болни от коронавирус“. “Искам да кажа на тези хора, че не е реално това, което си мислят. Лично аз за себе си ще кажа, че не бих направил нещо толкова аморално в живота си. Коронавирус наистина има, при някой страшно, при други фатално, при някои хора дори не разбират“, казва Деси на недоброжелателите си. И допълва, че й става безкрайно неприятно подобни изказвания.