Десислава шокира с признанието си, че е отслабнала по безкрайно труден и мъчителен начин!

Все още е красива, въпреки че прехвърли отдавна 30-те, но цената, която Десислава плати за тази визия, е огромна. Певицата е преживяла доста лоши моменти по време на гладуването си. Веднъж дори изкарала цяла седмица без храна, а само с вода, което я докарало до припадък, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330339" align="alignright" width="300" class=" "]Десислава сега изглежда перфектно, но на висока цена Десислава сега изглежда перфектно, но на висока цена[/caption]

"Не препоръчвам на никого начина, по който отслабнах. Гладувах цели дни поред, но това го изискваше професията ми. В онези години беше друго. Сега вече съм доказан изпълнител, дори ме поканиха в "Гласът на България", което е много голяма чест за мен. Преди 7 или 10 години обаче все още се доказвах. Да, всички знаеха Десислава, но поне половината се впечатляваха най-вече от опаковката. Затова се подлагах на почти убийствена диета само с вода. Особено последните 3 дни преди видеоклип бяха ужасни. Сега вече имам твърда аудитория, всички знаят какво представлявам като глас и мога да си позволя малко отпускане, но не прекалено. Никога обаче не смятам да се връщам към онзи ад, в който слагах в стомаха си единствено вода в продължение на поне седмица." - спомня си Десислава.

Слуховете обаче говорят и нещо друго, а именно, че и в момента фолк дивата пази диета. Може би не чак толкова строга, но пак гладува. Причинителят на това нейно неудобство е Слави Трифонов, твърдят запознати. Както се знае, Деси е неофициалната половинка на Дългия през последните месеци, а шоуменът не понасял пухкави жени.

Десислава от много години се бори с килограмите. Склонността й към напълняване е отчасти и поради ниския й ръст, тъй като всяко качване на теглото веднага й проличава. Тя обаче е категорична, че повече не ще спазва диетата с вода, защото тя я е съсипвала не само физически, но и емоционално.