еси Стоянова иска 135 лева за лична среща с нея

Ухилената водеща стартира нов бизнес-публично говорене. Заради което иска сумата, която включва участие в семинара и лична среща с нахилената брюнетка.  Същата ще трае петнадесетина минути и в това време желаещите ще я питат за неща от кариерата й.

Ако обаче искате само да слушате лекциите, цената е само 90 левчета. Има промоция и за бедните студенти, като те трябва да броят само по 75 лева за лекциите.

Продължителността на обучителния семинар е три часа, като ще има през септември и началото на месец октомври.

Засега са обявени само тези две дати на публичното обучение, което може да се види на сайта на новия бизнес на водещата на „Преди обяд“.

Екранната половинка на Сашо Кадиев вероятно се ползва с добър обществен интерес, защото билетите са разпродадени. А и има доста последователи в мрежата, което още повече „налива вода“ за нейното влияние сред зрителите.

Водещата ще обучава бизнесмени, техни служители, както и всички, които искат да придобият умения пред камерите и пред по-голяма аудитория.

Деси Стоянова предупреди още преди месец, че стартира собствен бизнес. Едновременно с публичните семинари, ще има и индивидуални обучение със звездата.

Източник: Уикенд