Деси Слава никога не се е гордяла, че е част от попфолка. Затова преди 15-16 години опита да пробие и в други стилове музика.

Истината е, че Деси никога не е била чалгарка, но става такава, за да се прехранва. Тя израства в немотия и това е причината да приеме предложението на „Паймер“/

Детството на фолк дивата не е от най-щастливите. Родителите й се развеждат, когато тя е само на 7 г. И двамата си намират нови половинки, а от това страда най-вече малката Деси.

В началото бъдещата фолк дива живее с майка си и новият й съпруг, като помага в отглеждането на двамата си полубратя.

Когато влиза в пубертета, се мести да живее при баща си и втората му жена, от която тя има полусестра. Годините за Деси тогава са тежки и веднъж дори бяга от вкъщи.

По онова време голямата мечта на Десислава е да стане народна певица. Дори има свой оркестър, с който се подвизава из Гълъбово, където е израснала, макар да е родена в Раднево.

Липсата на добър живот като дете, когато търпи много неволи от финансов аспект, кара Деси Слава да започне работа в „Пайнер“ още на 19-годишна възраст. Тя отказва на Митко Димитров 3 години по-рано, но след това все пак приема да стане една от чалгарките.

Не е тайна, че в попфолка развратът е голям. От години се говори, че певиците трябва да задоволяват сексуално богаташи, за да пробият в този брзнш.

За Деси Слава няма подобни сведения, но не е изключено. Тя е сред най-големите звезди в чалгата у нас. Никога обаче не е била фен на този стил музика.

Източник:Crimesbg.com