Богомил Мастагарков е от пострадалите в любовен аспект мъже от Деси Слава. Това стана ясно по време на „Игри на волята”, където той участва и разказа тъжната си история.

Боги е бил прелъстен от фолк дивата, когато е бил само на 18 г. Двамата се запознават покрай клип на звездата, където той е трябвало да участва. Още преди клипа обаче те се виждат и той се влюбва от пръв поглед.

Деси му е била дама на абитуриентския бал, макар по онова време да е приближавала 30-те. Това показва, че блондинката няма никакви задръжки, дори може да е отнела девствеността на младежа.

Онова, което обаче със сигурност му е отнела, е кариерата на футболист. Богомил е обещаващ талант още от 12-годишен и на 18 г. вече е в мъжкия отбор на Локомотив (Пловдив). Когато научава за връзката му с Деси Слава, собственикът на клуба го изхвърля буквално на улицата. По време на пътуване в чужбина го свалят от автобуса и с кариерата му е свършено.

Мастагарков не уточни името на тогавашния собственик на отбора, но не е изключено да говори за Георги Илиев, тъй като той беше президент на клуба точно в онези години. Жоро имаше връзка с Глория и не е изключено да го е изгонил по някакви чалга причини. По онова време Деси беше в конфликт с почти всички пайнерки, понеже беше напуснала току-що „Пайнер”.

В момента Боги се изхранва като модел, но все още не е преодолял травмата, че не е станал футболист. Връзката му с Деси не продължава дълго и това още повече сломява красавеца, защото е съсипал футболната си кариера за нищо.

Деси Слава със сигурност има нещо извратено в себе си, защото все търси по-млади за секс. Имаше връзка с ММА боеца Зарко, после пък роди от боксьора Благой, като и двамата са доста под нейните години. Сега става ясно, че още като млада е има вземане-даване с тийнейджър, което е прекалено.

Деси Слава отне невинността му и провали живота му! (ФОТО НА ДВОЙКАТА)

Източник: Crimesbg.com