В началото на певческата си кариера, Деси Слава деляла една квартира с Емилия, тъй като живеели заедно в Димитровград, където е офисът на фирма „Пайнер“.

 

Макар и двете да са прекарали част от детството им в Гълъбово, общата им мечта била тази, която ги сближила. Емилия, която родом е от малкото градче заминала в тийнейджърските си години да учи в Музикалното училище в Широка лъка. Три години по-късно се отказала от това си начинание, за да подпише договор с „Пайнер“ и продължила образованието си в музикална паралелка в Димитровград, където завършила през 2000 г.

 

Деси Слава, която по онова време също била кандидат-звезда, се преместила в Димитровград, за да е по-близо до фирмата. Гласовитата брюнетка живяла в Гълъбово до 7-годишна възраст, иначе е родом от Раднево. След развода на родителите й се преместила при баба си и дядо си в китното селце Пет могили, където учила една година. Брат й пък избрал да остане при баща им. Когато майка й се омъжила повторно, взела Деси Слава при себе си в Хисаря.

 

Деси Слава избягала от дома си на 17 години

 

От втория брак на майка й Деси Слава има две сестри. На 15-годишна възраст се върнала в Гълъбово, за да учи в Техникум по енергетика. Живеела при баща си, мащехата и брат си. на 17 години заради неразбирателство с възрастните избягала от дома си и останала за малко при приятелка, след което отпрашила към София.

 

В столицата също не се застояла дълго, тъй като решила да се установи в Димитровград, за да започне музикалната си кариера.

Двете с Емилия пазят само хубави спомени от съжителството си. Мара Отварачката пък им била съседка. Именно тя научила Деси Слава да шофира.

Източник: Уикенд