Деси Слава получи жесток удар от ловеца на бежанци Динко Вълев. Фолк дивата бе разкрита от риалити героя, а с това сериозно се навреди на имиджа й.

Ямболията изложи на показ истинската визия на Деси. Тя успешно успява да я прикрие в социалните мрежи, но Динко изнесе снимка от нейно участие, на което е самият той сред публиката.

На фотото се вижда ясно, че певицата е много дебела. Може би има 100 кг., което значи, че е 50 кг. над нормата, тъй като е висока 150 см.

Деси Слава има проблеми с теглото от повече от 20 години. Те започнаха с раждането на първия й син Майки. Тогава напълня толкова много, а после с годините ту отслабваше, ту пак напълняваше. След раждането на втория й син преди няколко години обаче проблемът с килограмите се задълбочи още повече.

На всичкото отгоре годинките се трупат и това още повече усложнява положението за Деси. Тя приближава 50-те, метаболизмът й още повече се забавя, а нездравословният й начин на живот не й помага.

Като всяка попфолк певица, и Деси живее основно през нощта, за да може да обикаля дискотеките и да припечелва от това. По този начин обаче организмът й изцяло се обърква и напълняването става още по-лесно.

Източник: Crimesbg.com