Макар да е едва на 44 години, фолк дивата Деси Слава наистина ще става баба. Мълвата бе потвърдена лично от нея. Големият й син  Майки Вълков е в очакване на първородната си рожба като той лично съобщи щастливата новина.

Двамата с Анжела Станкова са двойка от две години и половина и след няколко месеца ще гушнат наследника си. Младежът, който това лято стана на 22 години публикува специална сесия с половинката си, на която ясно се вижда наедрялото й коремче и написа: „Любовта ражда любов“.

 

За бъдещата майка се знае, че е с 5 години по голяма от сина на Деси Слава. Тя е от Сливен, но учи в Пловдив, където работи като фризьорка. Снахата на певицата е доста тунингована – има татуси, големи джуки и силикон в бюста. Мълвата носи, че певицата никак не е очарована от новината, че ще става баба и дори не сподели фотосите на сина си. Тя все се надявала синът й да си намери по-обикновено и ученолюбиво момиче, но сякаш напук на съветите й той си хванал кака си Анджи, в която се влюбил до уши.

 

Деси Слава бясна, че на 44 г. ще дундурка внуче

Синът на Деси Слава пазеше дълго време любовния си живот далеч от светлините на прожекторите, а слуховете го свързваха с редица красавици.

Припомняме, че Майки е плод на любовта на певицата с Михаил, който от години живее в Щатите. Тя има и втори син Борис, който пък е от връзката й със спортиста Благой Найденов. Разликата между двамата братя е 16 години.

Източник: Уикенд