Десислава Радева направи своето завръщане в онлайн пространството след близо 3 години пауза. Тя обаче отново не остави добро впечатление, защото индиректно нападна бившата съпруга на Румен Радев.

Деси написа в социалната мрежа, че селянията ни заобикаля и единственият начин да се пребориш с нея е да се извисиш духовно.

Публикацията й обаче дойде само няколко часа след като Гинка Кесякова отпразнува своя 47-ми рожден ден. По този начин мнозина счетоха, че Деси се е обърнала към нея и я смята за селянка.

Възможно е Деси просто да е изревнувала и затова да е публикувала това. Мъжът й все пак честити празника на бившата си, което едва ли се е понравило на настоящата му половинка.

Интересното е, че явно президентшата не изпитва никаква вина, че разби семейството на Румен Радев и остави двете му деца да завършват училище без баща си у дома. Деси продължава да ненавижда Гинка.

Според някои слухове настоящата жена на президента завиждала на бившата му заради визията й, а и заради възрастта й. Гинка е на 47 г., а след няколко месеца Десислава ще навърши 54 г.

Да се чуди човек защо ген. Радев е оставил Гинка заради Деси, но любовта обяснение няма. Очевидно е видял у бившата пиарка на Слави Трифонов нещо, което у майката на децата му го няма.

Припомняме, че първата дама изчезна от интернет полезрението след подобни публикации като тази срещу Гинка. Очевидно за 3 години не си е взела никаква поука.

Източник: Ретро