Слави Трифнов е извън кожата си, а причината е в талантливата Десислава Добрева!

Пореден шамар от Деси Добрева получи Слави Трифонов. Буквално преди минути талантливата певица се е обадила на Дългия, за да откаже участие в концерта, който той замисля за 25 април, научи ексклузивно Kliuki.bg. Деси не е дала конкретно обяснение за отказа си, само е споменала, че е заета на тази дата. Това обаче е смазало емоционално шоумена, който в продължение на дни се опитвал да убеди певицата да се включи в грандиозното събитие, което организира.

[caption id="attachment_333060" align="alignright" width="300" class=" "]Деси Добрева не прие подадената от Слави Трифонов ръка Деси Добрева не прие подадената от Слави Трифонов ръка[/caption]

В "Шоуто на Слави" се изредиха немалко вокалисти, но Десислава Добрева се запомни като най-талантливата от всички. Великите й дуети със Слави Трифонов още се помнят и винаги ще бъдат актуални. Деси обаче реши да търси самостоятелен пробив, което обтегна много отношенията й с Дългия. Блондинката от Варна накрая напусна шоуто със скандал, защото Слави се опитваше да я задържи дори и против волята й.

"Той много добре знаеше, че няма да намери друга като нея. Деси е най-добрият вокал, който сме имали някога. Затова на Слави му стана отвратително, когато тя съобщи новината, че напуска." - споделя музикант от "Ку-ку бенд", пожелал да запази анонимност.

Освен Добрева, Слави Трифонов е поканил на концерта и останалите си две бивши вокалистки в лицето на Алекс Раева и Нели Петкова. Бивши членове на "Ку-ку бенд" също се очаква да присъстват. Засега няма информация дали всички ще приемат, но на Дългия му е станало най-неприятно от отказа на Деси Добрева.

Екипът на Слави Трифонов ще пусне билетите още от следващата седмица. Шоуменът се надява да дойдат поне 15 хил. души и затова е направил и онлайн закупуване на билети. Софи Маринова ще бъде сред гост изпълнителите. Има вероятност Елена Папаризу също да уважи събитието.