На 6 юли Деси Цонева и Явор Стефанов имаха годишнина от сватбата си. двамата сключиха брак през 2019 г., когато Деси беше в напреднала бременност с дъщеря им Бианка-Димана.

 

Тази година обаче Цонева отказа да празнува годишнината с мъжа си в романтична атмосфера и го заряза навръх празника им, за да купонясва с приятелки на Миконос.

За сметка на това написа в социалната мрежа: „Честит празник, любов моя! Нямам търпение да се върна и да те нагушкам!“. В същото време се кълчи в оскъдно облекло из гръцките барове и не изглежда като да страда от липсата на Явор.

 

Деси Цонева заряза мъжа си

За никого не е тайна, че заможният издател е с цели 19 години по-стар от Цонева. Той гони 60-те, а зложелателите в Инстаграм дори го обиждат, че прилича на неин дядо.

Поради тази причина вероятно бизнесменът е решил да си почива вкъщи на дивана, а не да обикаля нощните заведения с жена си, която открай време в известна като щура купонджийка.

 

Когато Деси и Явор започнаха връзката си през 2017 г., възрастовата им разлика все още не беше чак такъв проблем. С напредването на времето обаче енергията на Стефанов съвсем спадна, а официалната му половинка няма никакво намерение да се отказва от забавленията. Напълно възможно е това разминаване да се окаже проблем в близко бъдеще, прогнозират близки на семейството.

 

Откакто Димитър Цонев почина, щерка му започна да се заглежда все по доста по-възрастните от нея мъже, сякаш търсейки бащината подкрепа у тях. Бившия й приятел Георги Джамов отдавна е прехвърлил 50-те, а настоящият й партньор е в предпенсионна възраст. Този факт досега не притесняваше брюнетката, но вече започна да оказва влияние.

 

 „Разликата ни е 19 години -- колкото в един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба, споделяла е риалити звездата в началото на връзката им.

Деси се срещнала с Явор съвсем случайно на ваканция в Гърция. „Вечеряхме в един ресторант в обща компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед“, разказвала е Цонева за запознанството си с богаташа. Тогава тя имала усещането, че баща и е изпратил тази любов в

живота й, за да може да загърби болката от загубата и да продължи напред.

 

Деси винаги е била много близка с татко си, затова кръсти дъщеря си Бианка-Димана на него. Бианка е любимото й женско име, а Димана идва от Димитър. Според запознати втората бременност на бившата репортерка я сварила неподготвена. До онзи момент с Явор не планирали да имат общи деца и приели новината със смесени чувства.

 

Най-несигурна била Цонева, защото да задържи бебето означавало да промени начина си на живот – неизбежно било поне за 9 месеца да спре цигарите и запоите до зори. Тя доста се чудела дали е готова да направи такава жертва – синът й Янчо Таков тъкмо навлизал в тийнейджърска възраст и бебешките неволи били останали зад гърба й. Затова и дълго се колебаела дали иска да се върне към този период. До края на втория месец щерката на Димитър Цонев обмисляла дали да направи аборт, но решаващата дума имал мъжът й Явор, който настоял да задържат детето.

 

„Щом се е случило, ще си го отгледаме!", отсякъл той. Малката Бианка-Димана е второ дете за Деси и трето за партньора й, който има две пораснали дъщери от първата си съпруга.

Източник: Уикенд