Внучката на големия български актьор Коста Цонев изобщо не крие, че не намира Юлиан Вергов за виновен, че е пребил Диана Димитрова. Деси Цонева си позволи публично да заеме страна в конфликта.

На публикация в социалните мрежи, гласяща, че Димитрова е посочила Вергов като побойника си на разпит в СДВР, щерката на Димитър Цонев написа „тъпачка“, видя Kliuki.bg. По този начин тя ясно показа, че смята, че актрисата преиграва и изобщо не заслужава да осъди Юлиан.

Интересното е, че по-голямата част от обществото е на страната именно на Вергов, макар той да е агресорът в случая. Актьорът се притеснявал как ще го приеме публиката на първото му представление, след като се разбра, че е пребил Диана през 2017 г., а всички станали и го аплодирали.

Димитрова е потресена, че мнозина оправдават побоя над нея, но за това и тя има значителна вина, защото така и не спомена какво го е провокирало. А тя не го спомена, тъй като щеше да злепостави и себе си.

Разбра се, че е тормозила психически щерката на Вергов Алена, което е довело до грубата реакция на актьора. Звездата от „Откраднат живот“ се опитвала да манипулира момичето, че майка му е лош човек и трябва баща му да я напусне, за да бъде щастлив. Недопустимо поведение от страна на актрисата.