Деси Банова и Никол Станкулова не могат да се дишат

Двете синоптички едва не се сбили преди няколко години. С днешна дата те не искат да знаят една за друга.

Омразата им тръгнала преди няколко години, когато и двете казвали времето. Махленската свада започнала в гримьорната и се пренесла по коридорите на Нова телевизия. Колегите им били потресени от гаменската постъпка. Двете уж културни дами почти се били скопчили за косите и ръсели цинични думи една към друга.Наложило се охраната да раздели разбеснелите се колежки и да парира грозната случка.

„Беше страшно. Обиждаха се и ръсеха цинизми една към друга. Беше пошло и отвратително. Обръщаха се една към друга с тези думи, при които една жена има вземане-даване с много мъже“, спомнят си грозната свада ошашавените им колеги.

Според една от версиите двете се скарали, защото спорили коя да дежури по празниците. Всяка се дърпала и не искала да бъде прецакана.

Друга причина сочи, че Деси и Никол си нацелили един и същи мъж за гадже, още преди да станат семейни дами и всяка го искала за себе си.

Никоя не отстъпвала и накрая нещата ескалирали. След като Деси Банова прелъсти Плевнелиев и направи бившия президент свой мъж, после се уреди със собствена рубрика, омразата още повече ги раздалечила.

Източник: Лупа.бг