В черна дупка е потънала от известно време бившата плеймейтка и изгора на Христо Сираков - Дениз Хайрула. Мацката, която се навря и в "Ергенът", само и само да й скочи рейтингът и най-сетне да върже някой привлекателен тузар, е в криза.

Дениз не е и предполагала, че точно участието й във формата ще й изиграе такава лоша шега. Близки до нея столични бръмчалки разкриха, че Хайрула отдавна не може да намери мъж, който да я погледне на сериозно, камо ли да поиска ангажираща връзка с нея.

"В криза е и това е нормално, но и самата тя си е виновна. Какво очаква след всички лиготии и претенции, които изяви на екрана?! Лошо е, но мъжете все повече гледат на нея като на поредното си забавление и дотам. Водят я няколко пъти на вечеря, бутнат й по една китка или някое парцалче, а като им се отвори парашутът й бият дузпата. А и самата тя не е от тези, които бавят мъжете в кревата", разкриват източниците.

Близките на Дениз били твърдо убедени, че трябва коренно да промени и поведението си, и образа си пред обществото, и самата среда, в която се движи, но тя не искала това.

"Е, няма пълно щастие и тогава трябва да свиква. Като иска лъскав живот, ще й се наложи да приеме, че няма да е задълго и няма да е с постоянен мъж, а както дойде", разсъждават дружките й.