Помните ли Дениз Хайрула, която беше любовница на Христо Сираков, а после се навря и в "Ергенът" за слава?! Същата тази бръмчалка, която дори загорелият Виктор Стоянов не пожела да целуне нито веднъж през целия им престой в Турция за снимките.

Ами, оказа се, че има защо. Хайрула, която няма и един работен ден, да не говорим за умствения багаж, какъвто уви не успя да покаже, се изцепи в нета като пълна простачка и куха лейка. Видите ли, точно тя, която ни професия, ни образование има, заяви, че се отвращавала от мъжете без пари. Ама моля ти се, как така нея ще я заговори дори някой, който няма тлъста банкова сметка и пачки в кеш...

"За мен мъжът трябва да е богат и това е! Няма да си променя мнението. Ако един мъж не е богат, значи няма акъл, не е умен, нито амбициозен и не знае изобщо как да просперира. Да, той може да няма пари, ако е млад, но ако има акъл, то съвсем скоро ще натрупа състояние, а няма да мрънка постоянно, че няма пари, няма пари... Такива като ги видя и веднага ме отблъскват", заключва Дениз Хайрула.

След тези й разсъждения, в мрежата буквално я попиляха и сериозно я попитаха на коя планета живее. "Абе, моме проста, ти по-умни хора от тези в БАН например, виждала ли си?! А знаеш ли колко е заплатата точно на тези хора там - подигравка е с ума им, такава им е заплатата. И лекари има, които едва връзват. Тъпи ли са?! Не, ти не искаш умен мъж, ти искаш тъпкач с кинти... пача", попиляха я потребители.