България си има новата Златка. Това е Денислава Велкова, която достойно наследи „короната“ за най-големи мръсотии, които е правила с мъже.

Дени се прочу с участието си в „Игри на волята“ по Нова телевизия. Там обаче тя не остави следа с някакви физически постижения, а с креватните си такива.

Както писахме вече, цели трима от участниците са се изредили на Велкова, когато камерите са били изключени късно през нощта. Това са Мастагарков, Мартин Николов – Елвиса и победителят Иван Рълев.

Всъщност обаче Дени не е станала развратница в шоуто, а си е влязла в него като такава. Тя има много богат опит в секса, а бройката й от мъже не след дълго може да достигне и трицифрено число.

Блондинката си падала най-много по груповите изпълнения. Има съмнения, че е направила нещо такова и в „Игри на волята“, като тримата, с които е била, в един момент са се засекли, но засега това остава в сферата на хипотезите.

Дени обожавала да обслужва сексуално няколко мъже наведнъж. Според слуховете е стигала максимум до петима наведнъж. С трима практикувала трите основни видове секс – нормален, „в задния двор“ и с устни. Останалите двама пък задоволявала с ръка – по една на човек. Така общата бройка става цели пет души.

Много е жалко, че такова младо момиче влезе в национален ефир с ясната цел да придобие популярност чрез тялото си, а не с някакви умения.

Източник: Crimesbg.com