Денислава Велкова от "Игри на волята" даде воля на емоциите си и наприказва за бившите си мъже неща, които не сме очаквали. Знаем, че преди предаването тя беше уж лудо влюбена в екранния Митак от "София Ден и Нощ" - Кристиан Кирилов.

Днес Дени призна, че двамата дори са заживели заедно в негово жилище, след като той напусна съпругата си Джулия заради новата си страст. Любовта им обаче не само не траяла дълго, а била пълен кошмар.

"Събрах си нещата и се изнесох от тях за половин час и това дори ми беше много. Кристиан е брутален лъжец, долен лъжец, той не знае какво е това истина. В него има някаква скрита патология, пълен психар е. И знаете ли какво - Джулия мисли същото за него, защото сме говорили двете след раздялата ни. Не искам да се доближавам на метри до това същество с мускули, което много жени не познават и харесват", коментира Дени.

Тя заяви, че с Мартин Елвиса и Маскагарков не е имала нищо интимно, защото взаимно не са си типаж, но призна, че с Иван Рълев се загаджили след формата, съвсем за кратко.

"Той се държеше с мен като с вещ, все едно съм му даденост. Изобщо не ми обръщаше внимание, сякаш ме няма и постоянно се оправдаваше, че много работи", каза Велкова.

Източник: Crimesbg.com