Денди направи на пух и прах паркетния лъв Евгени Минчев!За враждата между Денди и

Евгени Минчев се знае отдавна. Но днес и малкото надежди за помирение на двамата изтляха. Това няма как да се случи. Не и след думите, които Денди публично изрече за бившия ватман. Предаваме ги в съкратен вид, без редакторска намеса: [caption id="attachment_411546" align="alignright" width="171"]Евгени Минчев Реакцията на Евгени Минчев ще е нечувана[/caption]

"АРБИТЪР Д’ЕЛЕГАНС ИЛИ АРБИТЪР ДЕГРАДАНС? Отчуван с коктейлни хапки шопар

На празненство зърнах, та ето как го видях, по-надут отвсякогаж, Евгени Минчев да разнася през бални зали вкоравената си като обреден хляб в музей и напудрена със сатенчета букла и черно ламяно сако, с което мязаше на хистерична токачка. Ала поне прикриваше внушителното си благоутробие – банков сейф, ревниво пазещ всичката семпла тайна на коктейлното, а не просто… шкембе. Не гълтай корема, глътни калорекс! О, забравих, че самото лице разнася едни слабителни чайчета със собствения си лик. Сърце ми трепна, па затупка от тая бляскава близост, състояла се досами моя скромност.

То не бе шопар, то си бе направо „Шопар” с „брилянти”! Като обозначи звездност с тъмни очила с любимите на всички парвенюта сваровски камъчета и направи куп забележки в крачка, за да маркира ниво.

Най-подир селебритито взе че си и отиде, оставяйки вълнующото впечатление, че се е явила самата Джулия Бул, след операция за смяна на пола. Птицата Има една приказка за птица, многосуетна, която си харесала опашка от друга, пък клюн от още по-друга, пък едни ми ти други пера от трета и накрай толкоз натежала от труфила и всевъзможност, че освен смешна, а разбира се и безвкусна, я и хруснала Кума ти Лиса…нищо лично, така, за спорт. Здравейте! – аз съм Кумчо Вълчо, въпреки изтънения глас, и сега ще ви изям, не защото съм гладен, а за да ви изплюя, ха-ха... Когато се досетя за „арбитър д’елеганс” Йожени Минч, до премала ненаситен в пожелаване на аксесуар, тая приказка не ми излиза от ума, при все че в споменатата посока Азис постигна най-много, но за това – бонус, следующий път. Обещавам. *************************** Минч започна да си шие сака от дамаска или пердета, да слага домина с пера, веднъж дори и бастон, а се снима и с лорньон, а ние добре знаем кой носи бастон и лорньон, и въобще взе да заприличва все повече на един душевно разстроен Елтън Джон, ала само вънкашно и не във песен.

Понеже не устоя на клозетната история на Джордж Майкъл, спретна и той история с полицисти – ах, как сладко е да ти сложат белезници и да си утре на първа страница. И, ах, как боли... **************************** Имате ли нужда от пликчета за повръщане, моля?", изригна отвратен Денди. Нямаме търпение да разберем каква ще е реакцията на Лорда, чието прословуто его беше смачкано до неузнаваемост.