Денди отсече: Коя е тая Андреа, даже не я знам?! Дали обаче да му вярваме или всичко е игра?! Ненавистта на Любомир Милчев към музикалния жанр поп-фолк е известна на всички, но е известно и че финансовите средства на Денди не винаги са много, поради липса на интерес към книгите му!

Писателят Денди обяви, че няма нищо общо с фолк дивата Андреа, както се говори през последните дни. Той е потресен откъде въобще се е появил този слух, при положение че даже не познава лично певицата. Риалити звездата никога не е харесвала поп-фолка и нямала намерение да се запознава с някого от там по собствено желание.

Kliuki.bg припомня на читателите си, че в общественото пространство се завъртя интересната информация, че Кубрат Пулев е наел Любомир Милчев - Денди с цел да подобри поведението на Андреа по обществени места. Носи се слух, че хубавицата не знаела как да се държи и постоянно излагала Кобрата пред видни личности. Затова боксьорът уж платил солидна сума на бронзовия медалист от "Биг Брадър Ол Старс", който трябвало да научи фолк дивата на обноски.

[caption id="attachment_309617" align="alignright" width="300"]Dandy Денди отрече за Андреа, но съмнението остава[/caption]

Денди обаче отрече всичко, пише Skandalno.net. Той е изненадан как така са го свързали с Андреа и Пулев, след като се движи в съвсем различна среда и не си пада особено от гореспоменатите личности. Денди нито щял да помага на певицата, нито имал желание да се запознава с нея. Не е ясно обаче дали писателят нарочно казва това, тъй като при едно такова унизително обучение със сигурност Кобрата би му заръчал то да остане в тайна, за да не излага Андреа.

Все пак по-вероятно е наистина Денди да няма общо с красивата певица, макар да се знае, че писателят не е особено добре с парите за стандарта си на живот, тъй като продажбите на книгите му са оскъдни.