Ама как стават тези работи?! Само ден след като Кубрат Пулев потвърди в ефир, че е щастлив с новата жена до себе си, бившата му Андреа изпляска бомбастични снимки в нета. На тях тя е с уж новото си гадже - младият цигулар Виктор.

Двамата са заснети заедно на рождения ден на техен приятел и светски пиар, докато празнуват в ресторант. Нещо повече - наскоро певачката беше споменала, че не е сама и че е срещнала нов мъж.

Ден след Кобрата: Андреа показа младото си гадже Виктор! (цирк ли разиграва - МНОГО СНИМКИ)

"Да, имам си човек и сме щастливи. Той също е в музикалните среди, разбираме се отлично и характерите ни много си пасват", обясняваше Андреа, но почти като пенсионерка. Нямаше грам загатване за химия и страст, както би трябвало да е при "пресните" влюбени.

Какво всъщност знаем за Виктор?! Почти нищо, освен, че се занимава с класическа музика (което няма нищо общо с чалгата) и е доста по-млад от Теодора Андреева. Ако погледнем и снимките, на които са заедно ще видим, че и там не приличат на двойка.

Ден след Кобрата: Андреа показа младото си гадже Виктор! (цирк ли разиграва - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

"Поне да го бяхте изиграли малко, нали учиш за актриса?! Виж му физиономията на твоя "любим" - седи до теб на масата, но на километрично разстояние и физиономията му е по-индиферентна и от на непознат. Ако този ти е гадже, аз съм гадже на Меган Фокс", коментира зевзек в нета, като много други му пригласят.

Дали това не е поредният номер на Андреа, която отчаяно се опитва да накаже Кобрата?!