След броени часове започва третият сезон на "Ергенът", в който 25 кукувици (опа - моми) ще се борят за сърцето на Александър Младенов. За разлика от Евгени Генчев, който бе тъмнокос, тъмноок и доста космат, то Алекс е пълната му противоположност - светлокос със сини очи. Общото между двамата отново е любовта към музиката - Младенов пеел прекрасно.

Това издаде неговата учителка от Френската гимназия в столицата, но без да иска се унесе и разкри истина, която никак, ама никак няма да е приятна за момичетата в шоуто, камо ли за победителката, която се предполага да стане негова годеница.

Г-жа Джамджиева разказа, че Алекс бил ученик за чудо и приказ, пълен отличник, умен, талантлив, абе... друг като него няма. Да де, ясно е, че всички тези "овации" избухнаха пред телевизионните камери с ясна цел, но това е друг въпрос.

Важното е, че без да иска, госпожата на ергена изръси, че около него винаги било пълно с жени, тотален фраш. "Чудя се защо му е да влиза в това предаване, след като момичетата се биеха за него още в училище?! Постоянно драпаха за вниманието му и не го оставяха на мира. Представям си какво е сега - сигурно опашката е пет пъти по-дълга", изцепи се Джамджиева за ужас на кандидатките.

Така де, кое момиче ще иска някакви фитки постоянно да се увъртат около гаджето й?!

Източник: Crimesbg.com